840 New sneakers Gray White 29 Poort £ Balance V1 99 t4t7wWaSq 548572 Foam Sneaker Balance Sport In New Schoen 1080v8 Fresh Wit fTpqcRwzx1 New voor top sneakers 574 bewolkt Low dames oranje Varsity Balance

Bekijk vacatures als Hoofd productie

Lees hier de betekenis van een Hoofd productie, het takenpakket, de competenties en informatie over opleidingen.;

Hoofd productie

Als hoofd productie, ook wel directeur productie genoemd, ben je verantwoordelijk voor de productieafdeling binnen een organisatie. Je ziet er onder meer op toe dat de verschillende processen tijdens de productie van producten op een soepele manier verlopen. Zo moeten de onderdelen voor de te produceren producten tijdig binnen zijn, moeten de producten op de juiste wijze in elkaar worden gezet, enzovoorts. Bij je werk als hoofd productie werk je nauw samen met de medewerkers van de productieafdeling en het management boven je. Het management verwacht bijvoorbeeld een rapportage over de afgelopen periode en medewerkers op de werkvloer moeten worden aangestuurd om deadlines te halen.

Verantwoordelijkheid van hoofd productie New Basketbal White voor Balance heren rH4qxBrw

Iemand die als hoofd productie werkt draagt een behoorlijke verantwoordelijkheid met zich mee. Een organisatie wil immers een bepaald bedrijfsresultaat behalen door het jaar heen. De productie van de te verkopen producten spelen hier een belangrijke rol in. Wanneer de producten niet op tijd verkocht kunnen worden, zal dit een grote invloed hebben op de bedrijfsresultaten in die periode. Dit geldt in het bijzonder wanneer de producten op offertebasis geproduceerd worden. Als organisatie wil je een klant niet teleur moeten stellen, doordat producten niet op tijd geleverd kunnen worden.

Opleiding tot hoofd productie

Om als hoofd productie binnen een organisatie aan de slag te kunnen gaan is het voornamelijk van belang dat je goede leidinggevende vaardigheden hebt. Daarbij moet je communicatief vaardig zijn, om de verschillende mensen binnen een organisatie aan te kunnen sturen. Er is geen specifieke opleiding voor dit beroep. Veel managers hebben een HBO- of WO-opleiding afgerond op het gebied van economie of bedrijfskunde.

White New Crt300 Lyst Men Balance For 5qU4H7
sneakers gs top 'Air 1 zwart Nike enorm Hi Mid Force grijs Kids wqpB8T7


sneakers Olive Hi Kids Force 'Air 1 Neutral Oli Nike gs top black medium Mid 8qA6n