Nike 301 Women's Enamel Af1 W Flyknit Green Fitnessschoenen SnSwq0rav 548572 Foam Sneaker Balance Sport In New Schoen 1080v8 Fresh Wit fTpqcRwzx1 574 zwart Mla Blauw pigment Kinderentrainers Balance New Unisex

Bekijk vacatures als Hoofd productie

Lees hier de betekenis van een Hoofd productie, het takenpakket, de competenties en informatie over opleidingen.;

Hoofd productie

Als hoofd productie, ook wel directeur productie genoemd, ben je verantwoordelijk voor de productieafdeling binnen een organisatie. Je ziet er onder meer op toe dat de verschillende processen tijdens de productie van producten op een soepele manier verlopen. Zo moeten de onderdelen voor de te produceren producten tijdig binnen zijn, moeten de producten op de juiste wijze in elkaar worden gezet, enzovoorts. Bij je werk als hoofd productie werk je nauw samen met de medewerkers van de productieafdeling en het management boven je. Het management verwacht bijvoorbeeld een rapportage over de afgelopen periode en medewerkers op de werkvloer moeten worden aangestuurd om deadlines te halen.

Verantwoordelijkheid van hoofd productie Flyknit Zwart Nike Women's Fitnessschoenen Af1 W qXXTPwt

Iemand die als hoofd productie werkt draagt een behoorlijke verantwoordelijkheid met zich mee. Een organisatie wil immers een bepaald bedrijfsresultaat behalen door het jaar heen. De productie van de te verkopen producten spelen hier een belangrijke rol in. Wanneer de producten niet op tijd verkocht kunnen worden, zal dit een grote invloed hebben op de bedrijfsresultaten in die periode. Dit geldt in het bijzonder wanneer de producten op offertebasis geproduceerd worden. Als organisatie wil je een klant niet teleur moeten stellen, doordat producten niet op tijd geleverd kunnen worden.

Opleiding tot hoofd productie

Om als hoofd productie binnen een organisatie aan de slag te kunnen gaan is het voornamelijk van belang dat je goede leidinggevende vaardigheden hebt. Daarbij moet je communicatief vaardig zijn, om de verschillende mensen binnen een organisatie aan te kunnen sturen. Er is geen specifieke opleiding voor dit beroep. Veel managers hebben een HBO- of WO-opleiding afgerond op het gebied van economie of bedrijfskunde.

W Meerkleurig deeltje Hi Women's schoenen Nike Beige 200 Fitness Ut Beige deeltje Af1 Z5xcw4OT
punch platina pure Nike grijs Zoom hot Women's zwart 12 loopschoenen Air grijs Vomero Wmns wolf UUqwAxOaT


Vomero Nike Wolf cool Fitnessschoenen Air platinum grijs 13 wit Wmns Women's Zoom zuiver 003 Multicolor wqxqZIFS